ChatLogo

ChatSystem (zil.olammi.iki.fi)

ChatLoki - Hakulomake

Olli Lammi <olammi@iki.fi>[30.3.1999] HUOM! Tällä hetkellä lokissa on vain maaliskuun alun jälkeen tulleet viestit. Loki oli kasvanut jo niin suureksi, että hakuskriptit nikeltyivät lokin kokoon. Tulevaisuudessa järjestelmä muuttuu jotenkin niin, että vanhojakin lokeja voidaan tutkia. Lokitiedostot ovat edelleen tallella.

Käyttäjän tunnistus

Käyttäjätunnus: Salasana:


Hakuehdot

Maksimiviestimäärä:

Näytetään maksimissaan määritelty määrä viestejä (viimeiseksi tulleet hakuehtoon sopivat viestit). Jos määrä on nolla, näytetään kaikki hakuehtoon sopivat viestit.

(Huom! Älä jätä tätä kenttää tyhjäksi, jos et tiedä mitä teet. Loki on kooltaan tällä hetkellä n. 2 MB, joten koko lokin haku ja näyttäminen selaimessasi kestää todella kauan.)

Näytettävät viestiryhmät:

Data
Status
Login/Logout
Server

Käyttäjät:

Näytetään vain valittujen käyttäjien viestit. Jos käyttäjätunnuksia ei ole annettu, näytetään kaikki viestit. (käyttäjätunnukset erotettuna välilyönneillä)

Etsittävät sanat:

Näytetään vain sellaiset viestit, jotka sisätävät kaikki määritellyt sanat. Haussa ei erotella isoja ja pieniä kirjaimia. Jos sanoja ei ole annettu, näytetään kaikki viestit. (sanat erotettuna välilyönneillä)

Etsittävä aikaväli:

Alkuaika: .. : (pp.kk.vvvv tt:mm)
Loppuaika: .. : (pp.kk.vvvv tt:mm)

Näytetään vain halutun aikavälin viestit. Molempia aikoja ei ole pakko antaa. Laita rasti aikarajan kohdalle, jos haluat, että se otetaan huomioon.